utorok 30. augusta 2016

Cestovný obal na tablet

Minulý rok som si našla pod stromčekom ten najlepší darček :). Najlepší pre to, lebo je u nás v domácnosti využitý skutočne na 100 % .  Myslím, že žiaden z darčekov, aký som kedy dostala, nemal taký úspech, ako práve tento :). A to musím podotknúť, že skutočne nie som technický tip a elektronika ako taká, ma vôbec "nevzrušuje" :))) Avšak, po tom ako som zistila, že obrázky z môjho milovaného Pinterestu, Instagramu & spol. sú na tablete OMNOHO väčšie a krajšie a ostrejšie a farebnejšiééééééééééé, ako na telefóne :)))) započala moja láska k elektronike :))))) Ešte musím zdôvodniť "bitku" u nás doma o toto zariadenie :))). Kým ja chcem pozerať obrázky, môj chlap sa chce hrať jednu zo svojich nespočetných hier - ktoré si do tabletu "naťahal" - a tak je u nás doma po večeroch o tablet veru riadna bitka :))))).

Z vyššie uvedeného textu je zrejmé, že ani keď ideme na cesty, tablet doma nenechávame :). A hoci som dostala rovno pod stromček aj obal naň, predsa len, pri cestovaní, keď som ho mala v cestovnej taške, mala som obavu, aby sa "mu nič nestalo". Rozmýšľala som, ako mu vyrobiť "cestovný obal" - aby ho pri cestovaní chránil pred nárazmi a poškodením.

A potom prišiel nápad! :) Urobím mu obal, ktorý by na prvý pohľad pripomínal knihu :). Materiál sa u nás nachádzal absolútne ideálny! :) O tom, ako som z knihy (Rusko-Anglického slovníka z roku 1953 :DD) vyrábala veniec sa môžete dočítať TUNa veniec som použila listy, obal tvorený tvrdými doskami, ten mi zostal. No a práve tento obal mi poslúžil na vytvorenie cestovného obalu na tablet :). 

O tom, ako to dopadlo posúďte sami :).  

Dosky som oblepila starou pevnou ručne tkanou ľanovou látkou, rovnako tak molitan, z ktorého som vystrihla tri kusy. Do dosiek som molitan vlepila a hornú časť som rôzne zdobila.

Teraz už môžeme s kľudom vycestovať aj na kraj sveta, o svoj tablet už strach mať nemusím! :))))

Všetkým prajem krásny deň

Lucia














 použitý materiál :)



4 komentáre:

  1. Skvelý nápad!A ešte má teraz tablet honosnú postieľku!No ....zase sa dielko dokonale podarilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Dagííí :) Tablet bude cestovať ako v bavlnke! :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Lucka, to by si nebola Ty, keby si nevymyslela pre svoj darček, ďalší darček, darček pre tablet, je to nádherné, dokonalé M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martulienka, ďakujem krásne :). Teším sa z neho a najmä z toho, že už teraz nemusím mať o svoj tablet žiaden strach, v obale sa mu po ceste určite nič zlé nestane :))))
      Lucia

      Odstrániť