utorok 29. marca 2016

Rámik na zakrytie spínacích hodín

Ako v každej domácnosti, aj v tej našej sa nachádzajú do steny zabudované spínacie hodiny. Hoci dvierka na nich sú v bielej farbe, aj tak ma vždy pohľad na ne rušil a neustále som vymýšľala, ako ich zakryť tak, aby v prípade potreby bolo možné dvierka otvoriť. 

Mala som šťastie na zdobený rám na obrazy, ktorého rozmer mi presne "sadol" na rozmer dvierok. Obraz sa mi nepáčil, takže som ho z rámu vybrala, rám som natrela na bielo kriedovou farbou, potom som ho v častiach zdobenia patinovala hnedou a čiernou farbou a v závere trochu prešmirgľovala a natrela voskom. Do rámu som vsadila pletivo - ktoré som predtým natrela hnedou farbou. Potom som rám ozdobila - starými fotografiami, ktoré nám takto robia radosť a inými drobnosťami, kvietkami z látky, krajkami, krištáľovými ovesmi a sušinou z ruží a zavesila ho tak, aby spínacie hodiny prekryl.

Všetkým prajem krásny deň


Lucia 









2 komentáre:

  1. Dnešné pokračovanie môjho komentára. Ten rám si perfektne trafila, akoby tam bol už dávno. Krásne vymyslené prekrytie rušivého momentu so všetkými detailmi, vždy máš poruke vhodné veci, ktoré krásne doplnia Tvoju tvorbu. Jednoducho obdivujem, pusa Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj Poklad krásny :). Ďakujem za Tvoje slová :) Usmievam sa tuho tuho :)
      Pusa letí k tebe naspäť :-******************
      Prajem nech Ti posledný marcový deň rýchlo prefrčííí :))
      pááá
      Lucia

      Odstrániť