streda 23. marca 2016

Štýlovo aj na toalete (shabby chic držiak na toaletný papier) :)

Dostala som prosbu o zhotovenie shabby látkového držiaka na toaletný papier. Nuž - tak som sa toho chopila :). Prosba bola - trojkusovník :), z látky, shabby a farba môže byť aj ružová :).

Základ som ušila z nádhernej režnej látky (látku mám po svojej starkej - je to ručne tkaná látka) - použila som ju, lebo je pevná a pekne drží tvar. Kraje som obšila čipkovanou stuhou, držiak prešila na dvoch miestach tak, aby sa mi vytvorili "tunely" - miesta, kam sa kotúčik papiera vkladá. Držiak som potom  vyzdobila. Obrázky sú vyrobené transferom na látku (pomocou transfer gelu na látku), následne som ich vystrihla a obšila. Držiak som ďalej vyzdobila krajkou, kvietkami, perličkami a perlovými šnúrami. Držiak som zavesila na drevenú paličku - ktorá pôvodne slúžila ako bydielko pre vtáčika - pôvodne totiž bola upevnená v klietke ktorú mám z blšáku - mne sa tam už nehodila a takto ešte pekne poslúžila.

Všetkým prajem krásny deň

Lucia














2 komentáre:

  1. Ahoj Lucka,nestíhala som na FB komentár,/ totiž mám daňové priznania, a ešte do 31. marca stále mám prácu, som ňou zahltená/ takže teraz sa dostávam k Tvojej nádhernej tvorbe. Ten držiak je tak strašne milučký, už aj kvôli tým pôvabným obrázkom čo si na to dala. Úplne očarujúce na tom peknom vešiaku. Pozdravujem Ťa, dúfam, že si príjemne užíla Veľkonočné sviatky, pusa Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milovaná Martulienka :) Vždy sa veľmi veľmi poteším, keď si tu nájdem písmenká od Teba, o to viac, že mi venuješ svoj čas v čase časovej tiesne :)))). No áno, marec je skutočne pre osôbky zaoberajúce sa dokladmi & spol. náročný mesiac. Tak myslím na teba Martulienka, dnes je už posledný marcový deň a tak dúfam, že od zajtra už nastane vytúžené vydýchnutie a všetky "papiere" sadnú na chlpný chlp! :))) Sviatky ubehli rýchlo :) asi ako každému :). Ale pozitívne je, že dnes nás už čaká skutočne teplučký dník - teším sa veľmi :). Prajem len a len to dobré a posielam velikánsku pusinu!! :)
      Lucia

      Odstrániť