pondelok 14. marca 2016

Veniec zo starej knihy, alebo, ďalší veniec u nás doma, pretože, vencov proste nie je nikdy dosť :)

Pribudol. Ďalší :). Tento mi však - hoci sa to možno nezdá - dal riadne zabrať :). Na výrobu som použila iba dve veci: anglicko-ruský slovník - ktorý tým pádom padol za vlasť :) a kus pevného drôtu :).

Slovník bol z roku 1953 - takže veniec je v postate tak trochu starožitný :DDDDDDDD. Strany slovníka som trhala na približne rovnaké štvorčeky a tie som krčila a následne na drôt napichávala - až kým som nemala dojem, že to na obvod bude postačovať (teda - až kým som neminula poslednú stranu toho chudáka slovníka :)).  Konce drôtu som "zaháčkovala" o seba a na zavesenie som použila hrubší špagát.

Veniec mám zavesený na chodbovej skrini.  Po pätnásťminútovom behaní po byte s vencom v ruke som nadobudla dojem, že práve toto je preň to najvhodnejšie miesto :)

Všetkým prajem krásny deň


Lucia











4 komentáre:

  1. Luci, věnec se mi moc líbí. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Andrejka, mám radosť :) Inšpirovala ma jedna kočka - robí ich naozaj krásne! http://www.villabarnes.com/2015/10/flying-wreaths.html
      Lucia

      Odstrániť
  2. Perfektne sa podaril tento veniec, a lepšie miesto si ani nemohla nájsť, krásne tam vynikne, zase jeden skvost z Tvojich rúk ,Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milovaná Martička, ďakujem krásne, tvorila som ho snáď pol roka (po trochách - pri telke) - bol z toho riadny papierový bordel po zemi, po mne, po kresle :))) A môj chlap iba krútil očami - a hovoril, že mu to (keď to zakaždým zdvihol za tie dva drôty a zatriasol) - pripadá ako vábička na žraloky :))) No - a tak sa z vábičky - postupne veniec stal :))) Aj keď toho slovníka - mi bolo úprimne ľúto, takto určite poslúži lepšie :)))))
      Krásny deň prajem Zlatík môj
      Lucia

      Odstrániť