streda 7. septembra 2016

V hlavnej roli - rukavička :)

Na Pintereste som objavila nádhernú fotku, na ktorej bol drevený vešiačik, či skôr polička s háčikmi a na nich boli zavesené staré rukavičky. Do toho obrázku som sa absolútne zamilovala a nešlo to inak, staré rukavičky som proste musela začala zbierať :DD. Dnes ich už mám skutočne veľa, moja zbierka sa nádherne rozrástla. No a medzi rukavičkami, ktoré sa ku mne dosali, boli aj také, ktoré nemali pár. 

Na nete som objavila skvelý nápad s takto osirelou rukavičkou - bolo z nej vytvorené "hnezdo" pre shabby vtáčika :). A tak som si povedala, že sa inšpirujem a vyrobím si čosi podobné :). 

Na uchytenie mi poslúžila starožitná vidlička, na ktorú som pridrôtovala kúsok pevnej látky a tú ozdobila krajkou, následne som tam prilepila rukavičku do ktorej som naaranžovala vtáčika aj s hniezdom, rukavičku som ešte "poistila" starým dreveným štipcom na prádlo :). Svoje "dielko" som  dozdobila drobnosťami ako sú gombíky, perličky, pierka a našla mu miesto v spálni :). Jeseň sa žiaľ nezadržateľne blíži a myslím si, že táto dnešná malá drobnosť môže skvele poslúžiť ako milá shabby jesenná dekorácia :).

Zároveň som urobila zopár fotiek, kde je možné vidieť časť mojej zbierky starých rukavičiek :).

Prajem všetkým krásny deň


Lucia








.... a časť mojej zbierky :)








2 komentáre: