nedeľa 23. októbra 2016

Prvý príspevok z nového :)

Dnešný príspevok bude skromný, ale som rada, že som sa k tomu konečne dostala :). Sú to už viac než tri týždne, čo bývame v novom :), no zatiaľ sa naozaj  nie je čím chváliť, všade samé krabice, papiere, vrecia...  všetko je všade a nič nemá ešte svoje stále miesto :D. Ten kto sa aspoň raz sťahoval to určite pozná :). Takže aj dnešné fotky, rovnako ako príspevok samotný, budú tiež skromné :D. Odfotila som aspoň vchodové dvere do nášho kráľovstva a poštovú schránku :DD. Zrak Vás neklame, schránka je červená. Je jasné, že pôvodný zámer bol samozrejme iný (kto hádal bielu, trafil sa :DDD). No keď som schránku doniesla domov a  zazrel ju môj milovaný - tej prosbe v jeho očiach sa odolať nedalo :). A tak schránka červená zostala :D.

Myslím, že Vám ešte dlžím jedno vysvetlenie. V poslednom príspevku som písala, že ma v živote čaká čosi a keď to príde, budem mať omnoho menej času ako do teraz. A veru, prišlo to :). Stal sa zo mňa opäť právnik :). Radosť mám obrovskú,  jediné čo ma mrzí, že času na tvorenie mám teraz skutočne veľmi málo. Sľubujem ale, že keď niečo pekné vytvorím, podelím sa s Vami tak, ako "za starých čias" :D. Ja sama sa už na to veľmi teším:)))))))))))).

Všetkým prajem krásny deň


Lucia 




12 komentárov:

  1. Blahoželám!Gratulujem!Teším sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nech sa Ti moc moc moc darí Lucka moja najkrajšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daguška moja milovaná, ďakujem krásne! Je to sila, sťahovali sme sa v nedeľu a v pondelok som nastúpila do práce, teším sa ako malá, hoci ostatné veci mi to brzdí. Nevadí, zvládneme to všetko, len to trošku dlhšie potrvá :)))).
      Ďakujem za krásne slová :).
      Lucia

      Odstrániť
  2. Hodně štěstí v novém domově a budu se těšit na nějaké další příspěvky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka, veľmi krásne ďakujem :). Aj ja sa už teším na nové príspevky, chýba mi to :). Verím, že časom sa všetko utrasie a ja opäť budem tvoriť, hoci určite trošku menej ako predtým :).
      Lucia

      Odstrániť
  3. Luci, ať se krásně bydlí v novém .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marki, veľmi krásne ďakujem za milé slová :). Prajem krásny večer.
      Lucia

      Odstrániť
  4. Krásny večer, teším sa s vami, že už bývate, a podľa fotky usudzujem, že bývate v dome, ktorý Ti určite veľmi vyhovuje, vidím to krásne zábradlie, poštová schránka je krásna. Náhoda, máme takú istú v čiernom, asi premaľujem na červeno, tiež farbu môjho muža. Teším sa a prajem, nech sa vám tam krásne býva, pozdravujem Peťa, Tebe veľkú pusinu Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martulienka, ďakujem za krásne slová, ty vždy vieš tak nádherne srdiečko potešiť :). Veru, toto bývanie je môj splnený sen! :) Ešte stále ani poriadne nedýcham! :) A usmievam sa - máte rovnakú schránku?! :) No to je určite nejaké znamenie z "vrchu" o vzájomnej spolupatričnosti, alebo niečo také :))))) Inak si to vysvetliť neviem :). A v čiernom je tiež iste nádherná - taká elegantná :). Ďakujeme krásne, pozdrav odovzám a prajem Tebe aj celej Tvojej rodinke krásny zvyšok víkendu :)
      Lucia

      Odstrániť
  5. jupíííí Lucinka je zpátky, mám obrovskou radost spolu s Vámi a posílám obrovskou gratulaci jak k bytečku,tak k vysněné práci a moc se těším na další nádherné inspirace ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéééééééj Danielka! Ďakujem veľmi pekne za milé slová, nesmierne ma potešili:). Dúfam, že čoskoro sa všetko "utrasie" a ja sa zas budem môcť venovať môjmu milovanému tvoreníčku :). Prajem krásny večer :)
      Lucia

      Odstrániť
  6. Super Lucka, ze si späť!!! Teším sa na prispevky. Mária

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Majka za milé slová, potešila som sa :). Prajem krásny deň.
      Lucia

      Odstrániť