nedeľa 22. januára 2017

Izbička pro klučíka (z kategórie mini)

Keď som rozmýšľala nad názvom dnešného príspevku, napadali ma kadejaké cudzojazyčné názvy (samozrejme, aj názov v jazyku mojom rodnom:DD), ale nakoniec som sa rozhodla jednohlasne za  použitie českého výrazu "klučík". Mám slabosť na niektoré české výrazy. Tí čo ma osobne poznajú, vedia, že je medzi najobľúbenejšie slová patrí slovo "občánek" (u nás na slovensku máme iba občana a keď je malinký, stále je to iba malinký občan :DDD. Alebo mám rada napr. výraz "šťávička" :DDDD. Keď na to tak pozerám, asi som zaťažená na české zdrobneniny :DDD.

 Ale späť ku klučíkom :))). Tento výraz mám od svojej milovanej šéfky :))), ktorá práve takto oslovuje osoby mužského pohlavia vo veku, kedy do plienky robia bobíka, až po vek, kedy to mužom s ohľadom na ich mimoriadne vysoký vek hrozí  :)) a mne sa to nesmierne nesmierne páči! :)))

Mini izbička je iba v štádiu rozpracovania. Ak by som sa rozhodla pridávať príspevky iba vo fáze, kedy by som bola s výsledkom absolútne spokojná, asi by som nepridávala celé týždne nič, pretože: jednak nestíham a jednak - všetko by som chcela mať tip-top a to proste nejde! :D

A tak pridávam polozariadenú izbičku. Chýbajú poličky, nejaká väčšia skriňa, detské hračky, či oblečenie.. nápadov mám celé more :)). Zatiaľ teda aspoň takto. Nábytok som vyrobila z polotovaru :DDD. Objavila som čaro, ktoré poskytujú 3D puzzle :). Nábytok som zložila, zlepila a nafarbila. Zo zvyškov dreva som vyrobila autíčko na hranie a vláčik, na ktorý som mimoriadne pyšná! :DDD.

Zatiaľ teda aspoň toľko, budem pilne pokračovať a verím, že čoskoro pridám opäť niečo nové z môjho domečka pro panenky :).

Prajem všetkým krásnu nedeľu


Lucia









ááááá matroš :)))) 


3 komentáre:

  1. Po slovensky by bol občánek "občianko".Tiež celkom milé....Izbička je krásna a " klučík " sa tam bude mať perfektne :) PÁČI SA MI TO !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daguška, výraz "občianko" si so smiechom zapisujem :) Ďakujem za milý komentár :) Verím že klučíkovi sa tam bude páčiť :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Tak to máš ale naozaj super, pretože ja som nedávno hľadala nielen teda oblečenie pre tie moje maličké štuple doma, ale aj pre môjho muža a také oblečenie pre mužov je teda celkom dosť záhuľ nájsť, to ti teda povim :D Najhoršie na tom všetkom je snáď len to, že je to také drahé, inak by sa to dalo aj celkom dosť vydržať :D

    OdpovedaťOdstrániť