nedeľa 15. januára 2017

Opäť mini


Dnes Vám ukážem ďalšie drobnosti, ktoré sa mi podarilo dokončiť v mojom domečku pro panenky :).
V spálni pribudli paplóny a vankúše s obliečkami a prehoz, na nočné stolíky som vyrobila lampy z kovových komponentov, drôtu a kovových gombíkov. Najviac som pyšná na budík, ktorého zadnú časť tvorí jednocentová minca, prednú plastová "mištička" z ibalginovej tabeltky :D a spodnú časť tvorí kovová časť z klipsovej náušnice :). Vyrobila som tiež knižku (aby bolo večer čo čítať:D), na toaletnom stolíku mi pribudli flakóniky z korálok a komponentov z náušníc a radosť mám aj z nákupu v jednom našom obchode v meste, pretože sa mi podarili zohnať hrebene, karnevalová maska a malé topánočky :). Vyrobila som tiež vešiak a naň nočnú košieľku, malé "behúne", baldachýn nad posteľ a z kovovej cukrárenskej formičky som vyrobila obraz nad posteľ :).
Robota je to piplavá a vyrobiť tieto drobnosti trvá dlhšie, ako by sa človeku mohlo zdať, o to je však väčšia moja radosť, keď niečo dokončím a do domčeka vložím :).

Prajem všetkým krásny zvyšok nedele.


Lucia












14 komentárov:

  1. Luci to je neskutečná nádhera !!! Vážně Vy máte úžasný dar od Boha..:)Prostě všechno tak do detailu vyrobené,sladěné.... .Člověk jen žasne.... .Nááádhera...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katuška, ďakujem krásne za nádherný komentár! :) Veľmi si to vážim. Práveže mám pocit, že čím menšia vecička, tým mám menej talentu :DDD, tie drobotinky sú naozaj veľmi náročné na detaily, o to väčšia radosť, keď sa mi niečo podarí a vyzerá to ako "ozajstné" :DDD.
      Lucia

      Odstrániť
  2. Dám sa zmenšiť a idem tam bývať!Bodka!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daguška, už sa na tom pracuje!!!! Budeš mať aj kuchyňu, aby si mohla variť, kúpeľňu, kde si budeš môcť dávať dlhé kúpele vo vani :))) Ale telku, telku ti neurobím. Domček bude z čias, kedy telky neboli. Tak dúfam, že ti to nebude prekážať :). Vyrobím ti radšej ešte nejaké knihy a ihlice na pletenie, čo povieš? :)))
      Lucia

      Odstrániť
  3. To su neopisatelne orginalne skvosty!!! Lucinka mas to velmi velmi velmi vsetko premyslene, dokonala krasa!
    Prajem ti , aby ti unikaty robili radost den co den ako i mne ked vzdy prezeram tvoj blog😘😘😘

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milovaná Sonička! :) Ďakujem za krásny komentár, robíme si radosť vzájomne, vždy sa usmievam veľmi tuho, keď si čítam tie nádhrné písmenká od Teba :-****
      Lucia

      Odstrániť
  4. Kde si to všetko nabrala prosím Ťa??? Skoro som onemela, všetko čo má mať dáma v budoári je tam, klobúk dolu M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martulieka moja :). Veľa vecičiek som dostala od mojej kamarátky Edky, bolo to od nej obrovské prekvapenie, keď mi darovala krabicu plnú nábytku do domčeka. Ja teraz robím všetko pre to, aby som ho zariadila tak, aby to vyzeralo naozaj vierohodne. Fuška, ale robí mi to nesmiernu radosť! :)
      Ďakujem krásne za tvoj milý komentár a tuho ťa objímam a posielam veľkú pusinu :)
      Lucia

      Odstrániť
  5. Dokonalé!!!!!! u nikoho iného ten nábytok nemohol skončiť:):):):)teším sa na ďalšie izbietky, juj a tá kúpeľňa...na tú asi najviac:):):)nemohla by byť čierno biela šachovnicová podlaha?? Edit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja milovaná Eduška :). Teším sa, že sa ti v mojom domečku páči a že tvoj nábytok do neho krásne zapadol :). Zveľaďujem to bývaníčko, ide to pomaly, ale teším sa z každého jedného kúska. A na kúpeľnu, na tú sa ja sama veru nesmierne teším :))) Vravíš šachovnicová podlaha? :)) No nechaj sa prekvapiť poklad môj :))))
      Lucia

      Odstrániť
  6. Lucka..ako uz napisali dievcence..neuveritelne!!!! Dookola pisem to iste..cakala som fantasticky vysledok ale niektore veci by ma ani nenapadli..a ten hackovany prehoz..krasa!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evička, ďakujem krásne :). S domečkom to ide pomaličky, teším sa z každej jednej drobnôstky :)))
      Lucia

      Odstrániť
  7. Ja to opakujem stále....zlaté ruky!!!
    Mária

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mária, veľmi krásne ďakujem za nádhernú pochvalu :)))
      Lucia

      Odstrániť