utorok 8. marca 2016

Jednomisková váha

Po starožitnej váhe s jednou miskou som túžila už dlho, minimálne teda od doby, kedy som domov dotiahla tú s miskami dvoma :D. Túto mám z bazára a misku sa mi k nej nepodarilo kúpiť. Tešila som sa aj napriek tomu ako malá :). Váhu niekto pretrel takou neveľmi peknou hnedou farbou - a keby pretretá nebola, určite by som s ňou nič nerobila. No keďže sa mi tá farba vôbec nepáčila, váhy som umyla a natrela bielou farbou. Potom som okraje trošku prešmirgľovala a keďže som chcela, aby váha vyzerala naozaj "zašle" - na pár miestach som ju potrela octom v ktorom sa mi lúhuje drôtenka :D. Trošku som ešte okraje nafarbila tupovacou technikou akrylovou hnedou farbou. No a čerešnička na torte je samotná miska na váhe, ktorú sa mi podarilo kúpiť v ďalšom bazáre.

Prajem všetkým žienkam krásny deň žien :)



Lucia











pôvodne:

2 komentáre:

  1. Tak to je rozdíl, fakt krásnéééé,skvělý úlovek.Mě teď v Poličce zrušili Antik, tak jsem z toho dost nešťastná,protože to byla totální závislost....Máme sice bazar v Bystřici,ale to není ono... .:) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katulienka - ďakujem krásne - ja proste týmto starinkám neviem odolať :) A ten Váš Antik ma mrzí - aj ja mám svoje obľúbené tu v meste a tiež by mi srdce krvácalo, keby ich zavreli.. No tak už len prajem, aby sa niekto chopil príležitosti a voľné miesto na trhu opäť zaplnil. Držím silno pästičky!!! :)
      Lucia

      Odstrániť