piatok 18. novembra 2016

Chodba

Chodba je prvá miestnosť, ktorú sme kompletne zariadili, a tak Vám ju ukážem :). Najväčší strach sme mali z toho, aby sa nám do chodby vošiel veľký starožitný príborník, pretože nikde inde by sme ho umiestniť  nemohli. Bolo to napätie do poslednej chvíle, ale našťastie - vošiel sa na chlpný chlp! :))))) Samozrejme, môj zámer bol, že ho natriem na bielo. Čím ďalej tým viac však do nášho zariaďovania zasahuje "mužská ruka" :DDDDDDDD a hoci som mala práve od mojej polovičky odsúhlasený biely náter, ukecal ma :DDDD. Po tom, ako ho (sám) vyleštil Diavou (byt nám páchol ešte dva dni :DDD) som jednoducho ja sama nemala to srdce, pretrieť ho. Tým, že dvere aj steny sú biele, krásne vyniká a myslím, že (na radosť môjho muža) príborník ponecháme v pôvodom stave.

Inak čo sa chodby týka, zariadiť ju bol celkom oriešok :), na chodbe je presne šesť dvier,  z toho štyri z nich sú dvojkrídlové - zariaďovanie bolo naozaj komplikované, ale myslím si, že to dopadlo veľmi dobre! :) V budúcnosti sa chodba určite nevyhne zmenám a novinkám, no na tento čas sme s chodbou absolútne spokojní! :)

Všetkým prajem krásny deň

Lucia














12 komentárov:

  1. Joj ako ja nie som závistlivá,ja som prajná,ale tu závidím,že môžeš porozkladať maličosti.U nás to nie je možné,lebo chlap by všetko zramoval tým jeho vozíkom.Máte to parádne.Ako všetko.
    P.S. Mne Diava voní :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daguška, ja by som aj vykladala, ale väčšinou nemám na čo :). Doma máme väčšinou veľké kusy nábytku, takže časom, keď dokúpime ten drobizg, tak budem vykladať o sto šesť! :)))))
      Ps: upodozrievam môjho chlapa, že mu tá Diava vonia tiež! :) Inak si to, že s ňou pod chvíľou behá po byte neviem vysvetliť! :)))
      Lucia

      Odstrániť
  2. Lucka, ten príborník by plakal, keby si ho premaľovala na bielo, takto vynikne ten krásny porcelán, a s chodbou ste sa pekne pohrali, je krásne široká, tak aj keď je tam vela dvier, vidím, že všetko, čo si tam potrebovala dať, tam je. Milujem atypické domy, alebo byty, kde sa dajú realizovať predstavy. Ste šikovní, je to nádhera. Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martulienka, ďakujem krásne :). Verím, že som spravila dobre, že som ho nechala v pôvodnom stave :). Ďakujeme krásne za velikú pochvalu a srdečne zdravíme! :)
      Lucia & Peťo :))

      Odstrániť
  3. Luci, super! Drzim palce pri zariadovani dalsich miestnosti, ale myslim, ze Ty si zarukou toho, ze to dopadnut zle vobec nemoze!
    Think pink! Eva:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Evinka, ďakujem a teším sa z krásne komentára!!!!!!!!!! :) Srdečne zdravím :)
      Lucia

      Odstrániť
  4. Luci, krása, krása, krása ..... s tím příborníkem jsi udělala dobře, ta hnědá mu moc sluší .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť

  5. teda Lucinko, opět neskutečná nádhera,to je opravdový Domov.Tleskám a smekám klobouk nad tím jak jste šikovná.To je dobře, že jste ten příborník nechala v přírodním tónu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danielko, moooooc děkuji :). Je to veľká radosť, čítať takýto krásny komentár! :) Srdečne zdravím.
      Lucia

      Odstrániť
  6. Lucka, nádhera, ten príborník je úžasný a celá predsieň dokonalé...ste veľmi šikovná...obdivujem...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simonka, veľmi pekne ďakujem, teším sa z milého komentára :)
      Lucia

      Odstrániť