nedeľa 20. novembra 2016

Z kategórie vytúžené: naozajstná, skutočná a reálna starožitná budoárová panenka :))))

Dnešný príspevok nebude o mojom tvorení, bude to príspevok, ktorý patrí medzi tie, ktoré pridávam, keď sa mi plnia sny :)))). Jedným z mojich snov (pravidelné návštevníčky môjho blogu vedia :DDDD), bolo vlastniť staručkú budoárovú panenku. Moja túžba bola taká veľká, že som si sama panenku vyrobila. Niekedy mám dojem, že niekedy práve toto nejako zvláštne pomôže, pretože po tom, ako som si panenku vyrobila (vlastne to bola jedna panenka a kúsok panenky, pretože tej druhej som vyrobila iba hlavu :DDDD), potom sa ku mne dostala tá skutočná :). Mnou vyrobené panenky môžete vidieť tu a tu.

Teraz je na mieste  s láskou povedať ešte raz to čarovné slovko: "ĎAKUJEM!", pretože - a tomu čo tu práve teraz napíšem, asi nikto neuverí,  panenku som dostala DAROM od človiečika, ktorého som videla len jeden  jedinýkrát v živote!!!! /verím však, že nie naposledy :))) Edka, už sa na teba tááááááááák veľmi tešííííííímééééééééééééé!!!!!/ :)))))))))))))))))))))))))))).

Panenke od Edky som uviazala okolo pása bielu zásterku a do rúk som jej vložila staručkú sklenenú kytičku - ktorú som objavila predvčerom v bazári :).

Tak čo na ňu poviete? :) Ja keď som ju prvýkrát zbadala, ani som nedýchala a zakaždým, keď okolo nej prejdem, pohladím ju po líčku - nech  dievka vie, že som po nej fááááááákt strašne tuho túžila!!!! :))))

Prajem všetkým krásnu nedeľu


Lucia























6 komentárov:

  1. Je nádherná....a v dobrých rukách...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dáma, vo fotoateliéri.
    Tie kvetinky su u tej pravej. To nie je " bábika" , -ale DÁMA:-)
    Lucinka- len ju pohľad aj za mňa!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sonička, Zlatík môj, to vieš, že som ju pohladila :). Srdečne ťa tá moja dáma pozdravuje :-**** :))))
      Lucia

      Odstrániť
  3. Luci lepšiu majiteĺku táto originalna bábika z roku 1910-1920 nemohla mať...proste musela ísť k tebe...pretože presne toto biele kreslo jej pristane najviac:):) a nijaké iné...:) edit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eduška, teším sa na to, ako ju prídeš navštíviť :). Budete môcť na tom kresle posedieť obidve! :)))
      Lucia

      Odstrániť