piatok 3. marca 2017

Keď nevesta potrebuje kyticu :)

... keď nevesta potrebuje kyticu a zaumieni si, že bude vyrobená zo starožitných saténových stúh a  štrasových brošní, ktoré zbierala skoro tri roky, tak si ju proste na svoj veľký deň "D" vyrobí !:)))) Trvá jej to síce celý boží deň - ale výsledok je presne to, po čom táto nevesta túžila! :))))

Základ kytice tvorí polystyrén, ktorý vo veľkosti zateplovacej tabule dostala  nevesta od svojej milovanej šéfky (Věrunečko, děkuji ti moc, jsi mé požehnání, vždyť ty víš :***). Z polystyrénu (teraz už manžel) vyrezal za neprestávajúceho polystyrénového sneženia :DDD  "hríbik", do ktorého bola použitá ako "stonka" papierová "rúrka" z alobalu. Polystyrénová časť  kytice je oblepená látkou a na ňu sú prilepené saténové ružičky, perličky, kovové komponenty a brošne.

22.2.2017 som mužovi môjho života povedala svoje "ÁNO" a som tou najšťastnejšou manželkou pod celým šírim nebom! :)

Všetkých srdečne zdravím a prajem krásny nadchádzajúci víkend :)


Lucia
















 .... a pri práci :)


10 komentárov:

  1. Želám len to najkrajšie nech Vás životom sprevádza.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty moja tajnostkárka, z môjho úprimného srdca vám prajem krásny spoločný život, kytica je jedinečná, hlavne preto, že na nej pracoval aj Peťo, a môžeš ju uchovať ako rodinný klenot, úprimné objatia, a ani slovami neviem vyjadriť ako vám to šťastie prajem moja drahá a drahý, pusa, pusa, pusa aj slzička šťastia kvapla M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDDDDD Moja milovaná Martulka! :) Veru, veru, bolo to tak trochu tajné - ale o to krajšie! :)) Ďakujeme krásne za milé prianie a srdečne zdravíme! :))) Kytica bol spoločný projekt a uchováme ju ako milú spomienku :).
      P & L :)

      Odstrániť
  3. Lucinka , vsetko naj naj naj ,🍀🍀🍀🍀🍀
    nasa " shabby" kralovna sa vydala a je z nej krasna mlada pani🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soňulka, ďakujem z celého srdiečka!!! :) Posielam veľkú pusinu! :)
      Lucia

      Odstrániť
  4. Tak to je nádhera.Hodně štěstí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jééé tak to je překvapení,já na to přišla až dnes. Milá Lucinko,přeji Vám a Vašemu muži hlavně hodně lásky, štěstí,radosti v životě a ať se Vám plní Vaše společná přání. Kytice je luxusní, je úžasné, že Vám tak zůstane vzpomínka celý život, ta opravdu nikdy neuvadne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danielko, ďakujem krásne za milé prianie a za milé slová. Veľmi som sa im potešila. Srdečne zdravím :)
      Lucia

      Odstrániť