nedeľa 12. marca 2017

Polička & plagát v pracovni

Podarilo sa mi zohnať starú poličku. Je natretá bielou farbou, s krásnou patinou a hrdzavými háčikmi na zavesenie :).  Čo viac si priať? :) A tak som ju len umyla a môj MANŽEL mi  ju pomohol zavesiť na stenu.  

Polička zdobí pracovňu a preto som sa snažila, aby dekorácie na nej, boli v "pánskom štýle" :).  Za zmienku stoja dva staré cylindre a klobúková krabica z jedného z nich, vreckové hodinky so smaltovaným ciferníkom, či stará bridlicová písacia tabuľka. Určite ešte veľa dekorácií pribudne, brúsim si zuby napr. na starú fajku, prípadne ďalšie staré fotoaparáty, či iné drobnosti.

Po ľavej strane poličky zostalo nad kreslom prázdne miesto a tak som špekulovala, čo tam zavesiť. Doma mám staré školské výukové plagáty (ktoré sú síce krásne, ale nehodili sa mi úplne do "témy") a tak som plagát otočila z rubovej strany a nalepila naň starý notový papier a originálne litografické obrázky, ktoré som vystrihla zo Zlatej Prahy :).  /Edka, čo ty na to? :))/

Prajem všetkým krásny zvyšok víkendu

Lucia














pôvodne:




5 komentárov:

  1. Tak to je úžasný pánský koutek.Mě se líbí každý kousíček,úplně to dýchá kouzlem starých časů .Prostě palec nahoru za tu krásu Lucinko ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danielka, teším sa z milých slov a srdečne zdravím :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Ten pánsky kút v pracovni je perfektný, skoro ako keby som sa ocitla v kaviarni začiatkom minulého storočia, palec hore moja, ako krásne si to dala dokopy, pusa M.

    OdpovedaťOdstrániť