sobota 1. apríla 2017

Budoárové & alpakové radosti :)

Podarilo sa mi kúpiť nádhernú starú šperkovnicu, ktorá sa krásne vyníma na toaletnom stolíku :). Pani od ktorej som ju kúpila, mi napísala, že šperkovnica je po jej 95 ročnej pratete a  tá ju dostala od svojej maminky. Šperkovnica je skutočne nádherným kúsok. Aby u nás bola rovnoprávnosť :DDD, pribudla aj šperkovnica, ktorú užíva môj manžel. Kedysi dávno som mu vyrobila na hodinky krabičku - vidieť ju môžete TU. No keďže sa snažím eliminovať veci nové a nahrádzam ich postupne veičkami starožitnými, došlo k vystriedaniu :))) Ďalšou budoárovou radosťou je v poradí už tretí starožitný slnečník. Vždy keď na slnečníky (paraplíčka) :DD pozriem z blízka, neviem sa vynadívať a som úplne uchvátená z tých krásnych detailov. Snažila som sa ich odfotiť, aby ste sa mohli aj vy pokochať, aspoň touto formou. A keďže je u nás doma spravodlivosť :DDD, tak do "pánskeho kútika" pribudol starý pánsky dáždnik, ktorý má nádherne vyrezávanú drevenú rukoväť.

V druhej časti dnešného príspevku je zachytená časť mojej zbierky alpaky. Alpakou ma úplne "nakazila" jedna moja spriaznená duša :DDD. Keď som videla jej zbierku, snívalo sa mi o alpake asi tri noci za sebou :DDD. A aj moja zbierka sa  nádherne rozširuje. Je to vďaka dobrým dušičkám, ktoré mi mnohé kúsky darovali :). Edka, Liduška a môj milovaný manžel, srdečná vďaka! :))))))))))

Prajem všetkým krásnu sobotu


Lucia




















2 komentáre:

  1. Kroch,kroch,kroch,kroch,kroch,kroch,kroch,kroch.....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako vidím Dagmar sa nezmohla na nič iné, ani sa nečudujem, Tvoje nové príspevky na blogu ma šokujú. Neviem nájsť tie správne slová,tie vecičky sú nádherné, jedinečné, očarujúce, sú to tie správne slová???? Pusa,Lucka moja, M.

    OdpovedaťOdstrániť