nedeľa 9. apríla 2017

Polička v spálni a o trochu viac zrkadielok :)

Dnešný príspevok je z našej spálne :). Kúpila som si v bazáre starú drevenú poličku. Tá patina na nej je taká úžasná, že som poličku len umyla a nerobila s ňou už vôbec nič. Robil na nej už iba môj manžel a to tak, že mi ju zavesil :))))). Miestečko som jej našla v spálni. Poličku som zaplnila baletnými špičkami.

Od posledného spálňového príspevku sa mi v spálni podarilo tiež rozšíriť moju zbierku zrkadielok. Ešte to nie je kompletné, ešte sa mi ich na stenu pár zmestí :)), takže v zbieraní budem určite pokračovať :). V spálni sa objavili ešte ďalšie nové vecičky, za ktoré musím poďakovať môjmu hlavnému zásobovačovi: mojej Edke :). Medzi ne patria krištáľové lampičky (ktoré zatiaľ nie sú funkčné, ale potrebné komponenty už zakúpené mám), za posteľou si svoje miesto našli  staré okenice a na poličku som zavesila nádherné obrázky maľované na textile, ktoré sú tiež od Edky.

Dnes sa mi konečne podarilo dokončiť aj upevňovanie závesov na okrajoch okien. Predtým sme to riešili trochu komplikovane - škripcami a textilným úchytom na suchý zips (JA) alebo obyčajným zhrnutím a "zaháčknutím" za okenné kľučky (MÔJ MANŽEL) :DDD. Od dnes nám to obom pôjde rovnako kvalitne a rovnako rýchlo obdivom :))))

Všetkým prajem krásnu nedeľu


Lucia













2 komentáre:

  1. Nazrela som so vašej spálničky, a môžem povedať, že máš jedinečné poklady v izbe, všetko dokonale zapadá so seba, a hlavne, Tvoje svadobné šaty majú dôstojné miesto. Máš môj obdiv M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherne zariadená spálne! To sa mi veľmi páči. Vďaka za inšpiráciu. Tiež sa totiž chystám svoju spálňu čoskoro trochu prerábať. Chcela by som tam zaobstarať nejaký praktickejšie nábytok. Ten, čo tam mám teraz zaberá veľa miesta. Trebárs skriňa by som rada dala preč a nahradila ju len nejakú peknú komodou.

    OdpovedaťOdstrániť