nedeľa 20. augusta 2017

Malá toaleta čiže "malý" :)

V byte máme kúpeľňu s toaletou (ktorú som Vám ešte neukázala, pretože ešte nie je úplne tip top :) a máme ešte jednu malú toaletu. Keď sa u nás koordinuje rozmiestnenie osôb, povie sa len:  Idem na "veľký" alebo "malý" - podľa toho, či má ten druhý z nás v pláne okupovať kúpeľňu ( a vzájomne si nechceme pri vykonávaných činnostiach "asistovať" :DDDD).

Takže dnes Vám ukážem najmenšiu miestnostičku v byte :). Má len málo cez pár cm štvorcových, no napriek tomu (verte či nie), je to obľúbená miestnosť :DDD. Moja polovička v nej dokáže presedieť celé hodiny (ak má samozrejme v ruke nabitý mobil) :DDDD.

Medzi to, čo v tejto maličkej miestnosti stojí za zmienku, je stará drevená mechanická metla, na ktorú som extrémne pyšná :DDD. "Zametať" som s ňou síce nikdy neskúšala, ale dekorácia je to božská :D. Na okne mám prerobený čistiaci set, ten som Vám už ukázala TU. Podarilo sa mi dokonca zohnať exkluzívny starý toaletný papier :DDDDDDDDDDDDDDDDD. Teším sa tiež z druhého držiaka na noviny (jeden mám už vystavený v pánskom kútiku), ktorý čaká na "čerstvý" výtlačok novín /mám od mojej milovanej Edky prisľúbený, pretože Zlatá Praha je na tento držiak príliš veľkého formátu/ a radosť som si dnes urobila, pretože som na okno dala háčkované "závesy" :). Určite časom ešte niečo prizdobím, zatiaľ teda aspoň takto :)))).

Prajem krásnu nedeľu


Lucia 















2 komentáre:

  1. No perfektné,zase som niečo odkukla do môjho záchoika...mohla som?P.S. Moc se mně to líbí.... :)

    OdpovedaťOdstrániť