streda 14. októbra 2015

Ďalšie malé krabičky :)



Keďže krabičky sú sortiment, ktorého doma nikdy nie je dosť :DD - vyrobila som si ešte ďalšie malé krabičky, v ktorých mám uložený svoj „kreatívny bodrel“ = „veci všeho druhu“ ktoré používam pri tvorení. Také tie malé rôzne drobnosti :).

Krabička s motívom hodín je plechová a pôvodne bola modrá s bodkami. Páčila sa mi, ale žiaľ, do interiéru sa mi už nehodila. Premaľovala som ju, nalepila som na ňu obrázok v tvare ciferníka a opatinovala. Potom som ju celú pretrela bezfarebným matným lakom. 

Dve hranaté krabičky som kúpila v akcii v Kike – jedna stála... myslím 12,- Kč. Tieto krabičky som rovnako natrela farbou (obrázky na nich boli dosť tmavé, takže keby som to neurobila, cez látku, ktorou som ich obtiahla by mi ten vzor presvital). Následne som na ne lepila látku – použila som opäť lepidlo na decoupage. Potom som už iba nalepila na hornú stranu etikety.

Posledný kúsok – je cakom pakom moja vlastná tvorba :). Z kartónu som si vyrobila okrúhlu krabicu (jednotlivé časti som k sebe prilepila tavnou pištoľou). Následne som na krabicu nalepila papier – ktorý som získala z papierovej tašky, v ktorej si môj muž doniesol domov topánky (bola to vnútorná strana tej tašky a ten papier je po povrchu niečím ošetrený – takže je trošku lesklý a pevný). Motív sa mi veľmi páčil – je taký vintage :D. Následne som krabicu ešte oblepila bordúrou, nalepila etiketu a na vrch – ako čerešničku na torte - som nalepila drevený úchyt a po bokoch dva strapce, ktoré som zachránila zo starej vlnenej čiapky  :).

Všetkým prajem krásny deň

Lucia












4 komentáre: