nedeľa 11. októbra 2015

Malé krabičky



Práve som dokončila nové kabátiky pre malé krabičky, ktoré už dosť dlho opatrujem. Okrúhla je kovová, rovnako ako tá väčšia hranatá. Tá menšia hranatá je zas z papiera. Krabičky som oblepila papierom – použila som baliaci papier – doma som mala ešte s motívom francúzskej ľalie. Na tú tretiu krabičku som použila hnedý recyklovaný papier z veľkých obálok. Po nalepení papiera (osvedčilo sa mi lepidlo na decoupage) som krabičky opatinovala a potom prelakovala priesvitným matným lakom. Na záver som nalepila etikety. Ktoré sú tiež trošku šmrncnuté patinou :).

Tú väčšiu krabičku som po nalepení papiera nevedela zavrieť – a tak som po okrajoch nalepila sisalové lano – teraz vrchnák na krabičku pekne „sadne“. Krabičku som opečiatkovala a na vrchnú časť šla tiež etiketa. Rovnako som ju patinovala a pretierala matným lakom. Ako čerešnička na torte slúži úchyt – takže krabička trošku pripomína malý šuplíček :).  Krabičky mi slúžia na odkladanie čajových sviečok, ktorých sa u nás v zime spáli neúrekom :).

Pekný večer praje

Lucia













4 komentáre:

  1. ahoj Lucííí :) ..... waw,waw,waw krabky sú bohovské!!! máš skvelé nápady,len tak dalej :).pozdravujem,papa...jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Jazmínka! :) Ďakujem krásne za milý komentár - vždy ma poteší Tvoja návšteva na mojom blogu. Želám všetko dobré a obom nám veľa kreatívnych nápadov! :)))
      Lucia

      Odstrániť
  2. Krásné, také doma hromadim krabičky, děkuji za inspiraci. Lenka T.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Lenka, ďakujem za pochvalu a prajem, nech sa krabičky vydaria :).
      Lucia

      Odstrániť