piatok 2. októbra 2015

Obývačko-kuchyňa :)




Spálňu som Vám už ukázala a ďalšie dve miestnosti, ktoré som zdokumentovala a chcem Vám ich predstaviť sú kuchyňa spojená s obývacou izbou. Čo sa nejakého štýlu týka – je to ťažko definovať – shabby chic by mi tu neprešiel (ani cez mŕtvolu môjho muža) :D a tak je to také „všeličo“ – od modernej kuchynskej linky (ktorú nemám nemám nemám rada – ale musela som si na ňu zvyknúť), cez starožitnú skriňu až po najobľúbenejšie dva kusy nábytku môjho chlapa: áno, určite ste uhádli – televíziu a gauč :DDD. Musela som sa teda „popasovať“ s kombináciami viacerých štýlov – myslím si však, že sa to podarilo a že ani tieto dve miestnosti (ktoré sú vlastne miestnosťou jednou) nie sú „od macochy“ hoci teda nie sú zariadené tak, ako by som si ja úplne vedela predstaviť. Žijeme však v spoločnom byte dvaja – a tak je nad slnko jasnejšie – že je nutné občas robiť aj malé kompromisy :DDD. 

Majte krásny deň

Lucia 



























11 komentárov:

  1. Lucka ahoj, mas to tam velmi krasne... keby som k vam prisla na navstevu, tak hodinu o mne ani nevies :))) pozerala by som si kazdy jeden kutik do detailov, lebo naozaj to tam mas velmi krasne... a kuchyna je nahodou pekna...tiez mam podobnu : ))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzanka, ďakujem za krásny komentár, si u nás kedykoľvek vítaná - kľudne ti pri tom prezeraní útrob nášho bytu uvarím kafíčko :))))) Prídi! :))) Môžeme poklebetiť o kuchynskej linke,alebo o čomkoľvek inom :)))))))))))))))))))))
      Krásny dník prajem a veľa slniečka ešte :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Veľmi dobre to máš skombinované, lepšie by sa to hádam ani nedalo. Ako píše Zuzka, tiež by som aspoň hodinu zízala na všetko detailne... :) Veeeeeľmi sa mi to takto páči :)
    Krásny deň ti prajem!!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Monička :). Veliká vďaka za tvoju pochvalu, tak šup ho zobrať Zuzku pod pazuchu a prísť k nám na kávu! Budem nesmierne rada, že Vás dve poznávam (a kľudne by som Vás hodinku neotravovala žiadnym rozhovorom :DDDDDDDDDDDD) - bolo by to naozaj veľmi milé stretnutie! To viem už teraz isto! :))))
      Želám krásny dník a veľa pekného tvorenia Monička :)
      Lucia

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Verka, veľmi pekne ďakujem za milý komentár a želám krásny dník. :)
      Lucia

      Odstrániť
  4. Luci, jen se kochám a kochám a kochám ...... jak jsem psala už na FB, NÁDHERA :-), Ola J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oli, teším sa z každej Vašej návštevy a som potešená, že sa Vám u nás páči :))))
      Lucia

      Odstrániť
    2. Luci, taky jsem u vás s kafem napakovaná každej den :-D někdy i víckrát, O.

      Odstrániť
    3. :DDDDDDDDDD Júúúj tak to by som mala takej vzácnej návšteve ponúknuť aj nejaký koláčik! :DDD Idem upiecť hneď a zaraz! :)))))
      Lucia

      Odstrániť