streda 4. novembra 2015

Drobnosti

Našla som si trochu času a vyrobila som si pár milých drobností (v reči kmeňa môjho chlapa - blbostí :D). Ušila som si srdiečko, vyrobila shabby kornút  a vyrobila ozdôbku - prvotne určenú na Vianoce - ale nevydržala som a zavesila som si ju do izby - a tvárim sa že je tak vhodná na Vianoce ako aj mimovianočne :DD.

Srdiečko: klasika - látka, vo vnútri výplň z dutého vlákna, obšité stuhou dookola (po ušití som neprevracala látku ale duté vlákno som "všila" dnu), následne výzdoba - krajky, perly, gombíky (tie transparentné som podlepila servítkou s motívom nôt). Srdiečko som farbila čiernym čajom.

Kornút:  samotný je vyrobený z rusko-anglického slovníka - rok vydania 1961 :D, ozdobený je krajkami, stužkami, perličkami - čo bolo po ruke :). Anjela z papiera som mala vystrihnutého už dávno - konečne si našiel svoje miesto :)

Tretia ozdôbka: tak k tomuto počinu som pristúpila ihneď ako môj chlap dojedol tuniaka :DDD Hneď ako prehltol posledný kúsok z konzervy - konzervu som okamžite zhrabla (musela som byť rýchla - lebo chvíľka nepozornosti a musela by som sa hrabať v koši v čase, kedy by opustil miestnosť :DD), samozrejme som ju umyla .... a... :DDD výsledok je tu:) Myslím že môj ďalší komentár nebude potrebný :DD

Tak sa teším zo svojich drobností - blbostí :D a idem tvoriť niečo ďalšie :DD

Všetkým prajem krásny deň


Lucia














  .... a všetky tri drobnosti pokope :D



4 komentáre:

  1. Luci, to je fakt krása, :-) Ola.J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olí - fakt som potešená - že sa moje hlupotinky páčia :)))))) Majte sa krásne
      Lucia

      Odstrániť
  2. Lucka, už dlho ku tebe nakúkam, len som nekomentovala. Obdivujem tvoju kreativitu! Hoci preferujem iný štýl, ti poviem - klobúk dole! Mária

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majka, tak to je pre mna naozaj velikánska poklona. Dakujem krasne a budem sa tešiť z každej tvojej ďalšej návštevy na mojom blogu 😊.

      Odstrániť