nedeľa 29. novembra 2015

Dva adventné vence

Asi to nebýva  celkom bežné, že sa doma zapaľujú dva adventné vence, no u nás - čo sa Vianoc týka - každý z nás má inú predstavu :D. Takže, aby sa ulahodilo obom stranám, čo sa dá, robíme dvojmo (ostatné delíme na polovicu :DDD). Počínajúc adventným vencom (máme dva) - končiac kapustnicou (máme dva druhy :D)... Ešte že stromček máme (zatiaľ) v pláne iba jeden :D. Ale ktoho vie, Vianoce sú ešte ďaleko :DDD.

Takže - aby som to zhrnula: moja polovička miluje červenú vo všetkých podobách (už som to tu spomínala) a keďže v ostatný mimovianočný čas mám voľné pôsobenie ja (a čo sa dá pretriem na bielo) - na Vianoce u nás prevláda červená. Hlavný veľký adventný veniec do obývačky je teda ladený v tejto farbe. Základ som vyrobila zo živej voňajúcej čečiny a zdobila som ho tak "lesne" :).

Druhý adventný veniec mám v pracovni a je to dievčenský variant :). Je vpichovaný a ako materiál som použila látku so strieborným odleskom. Na zdobenie som použila strieborné vločky, koráliky, ale tiež škoricu. Najväčšiu radosť však mám zo starých formičiek na vianočné pečivo, ktoré tento veniec taktiež zdobia:). 

Všetkým prajem nádhernú prvú adventnú nedeľu :)


Lucia













4 komentáre:

  1. Jeden krajší ako druhý. Môj muž by tiež bol pre prvú variantu-klasickú :)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milá Monička :). Ďakujem za milý komentár :). Je to pravda, muži asi skôr inklinujú k tej "klasike" - a ja musím uznať, že má svoje čaro. Keby však bolo na mne, červená by u nás určite na Vianoce nebola. No keďže môj chlap ustupuje mojej bielej skoro celý rok, nedá mi odoprieť mu červenú vianočnú výzdobu :). Prajem krásny advent tebe Moni aj tvojmu manželovi, ktorý je za klasický variant :)))
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dear Lucia, thank you for your nice comment.
    I find your blog really great. You are very creative. Many beautiful things you have conjured up .. very nice.
    I wish you and your family a wonderful holiday season.
    Many greetings
    Gina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dear Gina! Nice comment for me! I am grateful and happy! You very pleased me! I appreciate every word from you. Only wish you a good
      Lucia

      Odstrániť