pondelok 23. novembra 2015

Rámik s príborom

Na blšákoch som objavila starý príbor a podarilo sa mi tiež nájsť ozdobný rámik za ktorý nechcel dotyčný pán pól výplaty - no áno, nejde o drevo, ale o sadrový odliatok, ale za stovku? No nezober to! :) A tak som si vyrobila rámik s príborom do kuchyne. Túžila som po ňom už dávno. Rám som trošku spevnila a dorobila zlomenú časť, následne som z neho vybrala sklo aj obrázok a zadnú stranu som natrela čiernou kriedovou farbou. Rámik som prefarbila - použila som bielu kriedovú farbu, na vrch išiel potom hnedý vosk. Samotný príbor bol trošku ťažší oriešok :). Najprv som ho chcela nechať v pôvodom stave  - no nebolo to pekné. Potom som ho natrela na hnedo (však akože hrdza:) - a môj chlap sa vyjadril: "Princezná, vyzerá to ako okakané!" (okakaný príbor som v kuchyni nechcela mať - keby sa mi to sebeviac páčilo :DDD - ale nepáčilo sa to ani mne). Tak som ho natrela na bielo. Bolo to lepšie - ale ... stále to nebolo ono... bolo také príliš "mdlé"... A tak som príbor v závere trošku "ušmudlala" čiernou - len veľmi veľmi  jemnúčko a trošku prešmirgľovala :).

Bystrému oku iste neuniklo - že aj v tomto prípade sa nedala obísť akcia s vŕtačkou. Podrobnosti  a detaily si dokáže (s ohľadom na moje predchádzajúce príspevky) predstaviť  asi každý :DDD - bola to na vlas rovnaká situácia ako minule :DDDDD Milujem svojho chlapa a ešte o kus viac keď drží v ruke vŕtačku!!! :)))))))))))))))))))))

Želám pekný deň


Lucia








pôvodný stav:


4 komentáre:

  1. ahoj Luci :)....teda si ty pracovitá ženská,chválim.dobrý nápad aj prevedenie.pozdravujem,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jazmínka, ďakujem krásne za veľkú pochvalu :))) Pracovitá asi som, niekedy kvôli svojim kreatívnym nápadom neviem ani spať :DDDD Ďakujem krásne za milý komentár a aj ja srdečne pozdravujem :)
      Lucia

      Odstrániť