utorok 13. júna 2017

Veranda

Keď sa povie slovo veranda, tak si vždy spomeniem na našu chalupu, na ktorú sme chodili, keď som bola dieťa. Bola to miestnosť, cez ktorú sa vchádzalo do domu, cez leto nesmierne horúca, v zime v nej bolo nesmierne chladno, no napriek tomu to bola miestnosť, ktorú som mala veľmi rada. Na chalupe sme v nej mali časť, v ktorej sa prezúvalo a vešiak na kabáty a vo vzdialenejšej časti sezónny jedálenský stôl :). Letné raňajky tam boli vždy zážitkom, pretože ráno bolo posedenie v tejto miestnosti, ešte nevyhriatej slnkom, veľmi príjemné.

Keď sme sa presťahovali do našej novej domácnosti a ja som zistila, dom má aj zadný východ do záhrady a ten je riešený práve verandou - touto kúzelnou miestnosťou, nemohla som uveriť vlastným očiam :). Veranda tvorí súčasť spálne. Rozhodla som sa, že to bude miestnosť určená na "hranie", že v nej budem mať rôzne detské veci, hračky a svoje miesto si tam preto našiel aj môj domeček pro panenky :). Nebudem popisovať, čo všetko som do tejto malinkatej miestnôstky navláčila, prezradia to fotky samé :).  V lete je v nej teplo, v zime je v nej chladno, no napriek tomu túto miestnosť  absolútne milujem :).

Prajem krásny zvyšok dňa


Lucia















2 komentáre:

  1. To je tak nádherné.. :),kouzelné...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bože môj , až nemám slov to opísať , ako v krajine zázrakov. Nádhera Lucka ,klobúk dole a tie detské topánočky ..... sú božské.

    OdpovedaťOdstrániť