nedeľa 6. augusta 2017

Keď drobnosti robia radosti :)

Dnešný príspevok je o ďalších drobnostiach (väčších či menších :DDD), ktoré nám zútulňujú domov a dostali sa ku mne len nedávno :). Poďme pekne poporiadku :D.

Podarilo sa mi kúpiť krásnu krabičku na cigary, do ktorej som to, čo tam patrí, hneď aj uložila :). Bude to znieť možno až neuveriteľne, ale za ďalšiu vec v poradí  ma môj manžel dokonca pochválil! :D A že ide o vec majúcu úspech u mužov svedčí aj návšteva, ktorú sme doma mali - pánska časť sa ma trikrát opýtala, či by som jej tú vecičku nepodarovala :D. Ide o baseballovú rukavicu, ktorú sa mi podarilo kúpiť spolu s koženou loptičkou :). Do zbierky mi pribudli alpakové nádobky na smotanu z  Grandhotela Prostejov (hotel funguje od roku 1912), pánsky ďalekohľad, ktorý má na držadlách krásny kožený poťah a je plne funkčný :), vyrezávaný kalamár v tvare šišky na vetvičke, pričom sa dochovala aj sklenená fľaštička na atrament vo vnútri. Nesmierne ma tešia malé sväté obrázky a úplne najviac ten korálkový, ktorý mi (okrem iného) spolu s kropenkou/sväteničkou darovala Eliška. Podväzkový pás ten mám od mojej milovanej Edky (po tom som vždy vždy túžila a to dievča mi proste číta myšlienky!).

A keď sme pri Edke  - radosť mi robí (manželovi už menej) :DDD obraz starej dámy, ktorý som zavesila na chodbu nad kuchynské dvere. Edka totiž má doma obraz jednej staršej dámy a ja keď som zbadala tento, proste som ho tiež musela mať. Tomu, ktorý má ona doma sa síce nevyrovná, ale manžel, ktorý krčil nosom (pani zhodnotil jedným slovom "svokra") - musel zo spálne (kam som ho dala najskôr), do chodby. Povedal, že tam ju mať môžem, ale v spálni by to malo vraj negatívny vplyv. Na...na... proste na všetko! :DDDD.  Moju zbierku rozšírili aj nádherný korálkový náhrdelník a  choker s príveskom, ktoré zdobia moje krejčovské panny :). Do etažéra pribudli napináky do topánok a chodbu zdobí aj staručká  kabelka a cestovný stojan na klobúky.

Prajem krásnu nedeľu :)


Lucia



























6 komentárov:

  1. Nádhera,hltám a závidím..:) Je to opravdu krásné...:) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádhera,hltám a závidím..:) Je to opravdu krásné...:) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katuška ďakujem za milé slova a srdečne zdravím. ☺️☺️☺️
      Lucia

      Odstrániť
  3. Nádherné, prekrásne, obdivuhodné , nemám slov M.

    OdpovedaťOdstrániť