štvrtok 23. novembra 2017

Nástolec

Jeden milý pán predával cez internet starožitnú hornú časť stola, ktorá patrí na pracovnú dosku, tzv. nástolec, ktorý ma hneď zaujal a keďže ten milý pán nemal problém so zaslaním poštou, o pár dní s týmto krásnym kúskom dreva zvonil u nás ujo pošťák :).

Nástolec som ihneď po doručení prekrstila na "náskriňovník" - pretože som presne vedela, kam sa mi krásne hodí :). Na skriňu do spálne! A keďže tú na ktorú sa mi hodil najviac som natierala farbou AS (old white + clear wax), tak aj tento nástolec/náskriňovník dostal presne tento istý náter.  Ešte pred natieraním som nástolec umyla (špinavá som bola ako prasiatko, ale to mi vôbec na radosti neubralo), po natretí zložila a myslím, že sa na svoje nové miestečko ako riťuša na šerbeľ :DDD.

Teším sa z nového kúsku a všetkým prajem krásny zvyšok dňa :)


Lucia








a pôvodne:

2 komentáre:

  1. Zase,z tej krásy mi je až clivo pri srdci, táke stisky,ako keby som zažívala nieč úžasné,jedinečné,neopakovateľné...i keď si to opakujem už tretí raz ... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lucka, Ty máš zvláštny šiesty zmysel, pozrieš sa na vec, a už vies, kam to pôjde, nádherne si to urobila, ten nástolec sa pýtal k vám, krásne zapasoval na tú skriňu , pusa M.

    OdpovedaťOdstrániť