pondelok 9. februára 2015

Svietnik

Svietnik o ktorom budem dnes písať – pôvodne svietnikom aj bol :D.  Ja som ho len – ako moje FB kamarátky často vravia: „prekopala“, resp. „vytunila“ :D Mám ho doma roky (z toho najviac času strávil v pivnici na spodku krabice :D). Myslím, že som ho dostala ako dar – a keďže bol červený – nehodil sa mi k ničomu :D. Po kúpe králičieho pletiva – bol je ho osud spečatený :D. Králičie pletivo som kúpila na kilá – po použití na poklop a teraz na svietnik mi zvýšilo ešte toľko, že by som za ním určite ešte takých 58 zajacov ubytovala  - ale stále strach nemám, že ho nikde nevyužijem – určite si s ním poradím! :D (a to napriek tomu, že zajace v pláne kupovať nemám :D).

Svietnik som najprv vyzliekla zo škaredej škaredej červenej etno košieľky :D :D :D. Potom 2x náter bielou, po uschnutí prešmirgľovať, následne odstrihnúť pletivo, pripevniť – postupovala som rovnako ako pri poklope – kraje som spájala do seba a na spodku a vrchu svietnika som použila drôt – na upevnenie. Pletivo som natrela na bielo – a hotovo! Tento svietnik sa krásne hodí k tomu, ktorý som si nedávno kúpila :D.

Krásny začiatok týždňa prajem



Lucia





..... a tu je!


pôvodný stav:

postup:

















.... myslím, že sa spolu hodia - ten v ľavo som si kúpila pred nedávnom :D




4 komentáre:

  1. Veľmi dobre si to vymyslela, tá červené by sa asi nikomu nepáčila. Teraz je akurát :) Musím ti ale pochváliť tých malých anjelikov, sú straaaaašne rozkošní :-)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Monička - aj ja si myslím, že tá červená - bola des! :D A na tých malých anjelikov - na tých má veľa žienok zálusk :D majú krásne brušká :D :D :D Pekný zvyšok dňa želám :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Lucka robíš s tým zajačím pletivom zázraky, parádne si svietnik prerobila . Teraz sa k sebe náramne hodia ako by k sebe patrili odjakživa. A anjelikov musím pochváliť aj ja sú rozkošný, mám na ne slabosť.
    Maj sa krásne.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Renatka, teším sa keď mám možnosť spoznať ľudí, ktorí majú podobný vkus ako ja a moje výrobky,alebo akékoľvek zariadenie bytu sa im páči :D. Želám všetko dobré
      Lucia

      Odstrániť