pondelok 23. mája 2016

Malá bábika č. 2 - 3D obrázok

Myslím, že ma chytila nová mánia :DDDD. Bábiky. Toto je moja druhá a určite viem, že nie posledná:). Na Pintereste je neskutočné množstvo inšpirácií a ja pri prezeraní rôznych techník výroby bábik (z rôznych materiálov) iba otváram ústa dokorán :). Cvik robí majstra a tak som si dnes zaumienila vyrobiť 3D obrázok. Tentorkrát som hlavu, telo a paže bábiky vyrábala so samotvrnúcej hmoty. Šaty bábiky sú zo starožitnej čipky a na dozdobenie šiat som použila pierka. Vlasy sú z plste a bábiku zdobí malá korunka. 

Rám obrazu som natrela kriedovou farbou (AS old white) a zavoskovala som ho tmavým voskom. Následne som rám prebrúsila. Bábiku som do rámu vlepila tavnou pištoľou. Obrázok je možné zavesiť na stenu, alebo napr. položiť na poličku.

Bábiku som vyrobila ako darček a dúfam, že osôbka, ktorej bábiku v rámiku darujem, urobím radosť :). Ona totiž bábiky miluje. Zbiera ich :).


Prajem všetkým krásny deň


Lucia 












4 komentáre:

  1. Tleskám, fakt super.Úplně mě to láká si nějakou vyrobit,jen na to asi nebudu mít nervy a hlavně tak šikovné ruky jako máte vy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danielka, ďakujem krásne za milý príspevok :). Byť Vami, určite sa do toho pustím, človek nikdy nevie čo v ňom je - kým sa o tom sám nepresvedčí :). Držím palce pri tvorbe :) a prajem všetko dobré :)
      Lucia

      Odstrániť
  2. Lucka, nádhera, každý detail na tej bábike je krásne vypracovaný. Môžeš to aj predávať, moja kamarátka tiež robí týmto spôsobom bábiky, ale popri Tebe je úplný amatér / sem to môžem napísať, nebude to čítať, hahaha/ a osôbka, ktorá bude obdarovaná, určite bude nadšená z Tvojej krásnej práce, lebo aj bábika aj rám je nádherný. pusa Marta

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Martulienka, ďakujem krásne, snáď skutočne pani vyrábajúca bábiky nebude príspevok čítať a neurazí sa, to by som nerada :). Ono - bábiky vyrábajú viaceré žienky a každý ten výrobok má svoje čaro, ja som sa snažila vyrobiť také "dámičky" :))) Teším sa že sa podarilo :))). Obdarovaná osôbka mi písala, že som jej urobila veľkú radosť :). A keď píšeme o radosti - tú si zas svojim milým prípevkom urobila Martuška ty mne. Posielam velikúúú pusinu
      Lucia

      Odstrániť