nedeľa 16. júla 2017

Beroň od Lidušky :)

Bude to znieť asi veľmi zvláštne, ale  prostredníctvom FB som nadviazala viacero priateľstiev. Okrem jedného, som osôbky, ktoré sa takýmto spôsobom stali môjmu srdcu blízke, nikdy nestretla osobne. Aj napriek tomu som za tieto priateľstvá veľmi vďačná. Medzi takéto moje  platonické priateľky :DDDD patrí aj Liduška Plačková. Snáď sa neurazí, keď ju budem takto verejne menovať, proste musím. Od Lidušky mi už poštou totiž prišlo toľko staručkých pokladov, že je ťažko vyjadriť moju vďačnosť, radosť  a údiv nad štedrosťou tohto človiečika.  Nie je tomu tak dávno a pošťák mi priniesol ooooobrovský balíčisko a v ňom dva nesmierne krásne a vzácne poklady. O tom väčšom z nich Vám ešte nič neprezradím, ten je stále vo fáze reštaurovania a chýba mi do neho jedna dôležitá "súčiastka". Keď sa mi ju podarí kdesi obstarať, určite sa aj s touto časťou balíčka rada s Vami podelím :). Dnešný príspevok sa týka staručkého medvedíka plneného slamou, ktorý bol v detstve Liduškyným parťákom a teda druhej časti balíčka. Liduška mi spolu s Beroňom a tou druhou tajnou vecou :DDDDDDD poslala tiež list a fotku, podľa ktorých bolo ihneď jasné, čo sa bude u nás diať :).

Moja milovaná Liduško! Beroň Ťa srdečne pozdravuje, po pobyte v medvedej nemocnici, kde bol trošku dlhší čas, nie že by jeho zranenia boli nejako extra vážne, ale nemocnica bola plne obsadená (je to totiž nemocnica nie len pre medvede, ale aj pre panenky a Emily mala závažnejšie zdravotné problémy, tam musel personál zasahovať aj vnútorne :DDD) a cíti sa skvele! Opäť vidí, cíti a papá (na jednej z fotografií je posadený na jedálenskej stoličke a hlási sa o jedlo :D), v nemocnici sa postarali o jeho očká, ňufáčik aj papuľku a samozrejme, opäť  počuje. Chirurgovia jednoznačne uznali, že zranenie spočívajúce v absencii jedného ucha sú síce vážne, avšak správny plastický chirurg vytvoril z jedného uška ušká dve a tak je teraz Beroň v tip-top forme!!! :) Vyfasoval tiež nádhernú červenú starožitnú saténovú mašľu a nových kámošov! :) Dvoch ste už mohli vidieť u nás  - maličkého som si zaobstarala ako prvého (je to Maďar z budapeštianskeho Ecseri piac), ten v bielej košieľke u nás sedí na detskej stoličke a číta album :). Úplne nový kámoš je ten najväčší hnedý méďa a je to tiež Čech, obstarala som si ho len nedávno.  Méďovia si spolu rozumejú, ten malý maďarský ešte nerozpráva, takže ani k žiadnej jazykovej bariére u nás nedochádza :DDDD.

Urobila som tiež dve skvelé fotky :). Beroňa som odfotila v prútenom koši, v ktorom spával ako malé bábatko môj tatino :DDDDD.

Liduško, Beroňovi sa za tebou stýská, ale má tu kámoše a je tu spokojenej. Mooooc  tě zdraví. Máš zlaté srdiečko. Moc moc moc děkuji ještě jednou a srdečne Ťa zdravím, aj celú Tvoju rodinku :)

Všetkým prajem krásny zvyšok nedele


Lucia


a zapózovanie s Liduškou :)


 .. darmo som mu vysvetľovala, že je leto... odkedy má všetky zmysly, všetko ho zaujíma sánky proste musel vyskúšať! :DDDDDDDDD

 Beroň a jeho noví kámoši :DDDDDDDDDD

 
v kuchyni sa takto hlási o jedlo! :DDDDDDD




  a vyskúšal aj kôš po mojom tatinovi :DDD




 list od Lidušky ...   YYY

a Liduška a Beroň pár rôčkov späť :)

a Beroň tesne po vyslobodení z balíka, trošku dezorientovaný :)


2 komentáre:

  1. Mňa to rozplakalo...tak krásne....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fnukk..fnukk ..aj mna to rozplakalo...takeho som mala a este jedneho od malicka...a mamka ho zahodila...a toho druheho odniesla do babky...a tam ho moj bratanec rozmlatil..fnukk...lebo chcel vidiet aky princip ma jeho mravcanie...fnukk..krasny pribeh krasny dar pani lucka ste dostali a este krajsie ze ich macurkou pekne vyliecite a ze vam dalej robia radost<3 ste uzasna<,3

    OdpovedaťOdstrániť