nedeľa 29. októbra 2017

Reportáž z medveďej nemocnice

Dnešný príspevok je z medveďej nemocnice, do ktorej prišiel pacient pred dvoma týždňami. Keďže nešlo o urgentnú operáciu, pacient si sťažoval iba na estetické problémy a malé ranky na končatinách, bol zaradený do čakacej listiny. K zákroku došlo včera poobede, pacient veľmi túžil po novom, poriadnom, medveďom čumáčku a tak mu doktorka urobila po vôli. Pri zašívaní drobných raniek na predných a zadných labkách vošiel do operačnej sály (rozumej kuchyne, šijací stroj si nosím práve sem) manžel doktorky a hovorí: "Zlato? Ty si z toho medveďa urobila Alfa!??!!" A doktorka - pri pohľade na profil pacienta musela uznať, že sa jej tá medvedia túžba po poriadnom ňufáku trošku vymkla z rúk :DDDDDDDDDD. Nastalo veľké očakávanie - ako operačné výsledky zoberie pacient a ako jeho ostatní medvedí kámoši.

Kým bol pacient obviazaný obväzmi (rany sa hojili skvele) prišiel ho navštíviť a popriať skoré uzdravenie Beroň od Lidušky. Pacientovi nemocničné jedlo chutilo (hoci na fotke tak možno nevyzerá :DD),  predpísané lieky bral vzorne,  odpočíval príkladne a preto mohla doktorka čoskoro zložiť pacientovi obväzy a on mohol ísť na prechádzku, zatiaľ však iba v kočiari, lebo na dlhšie prechádzky by bolo predsa len priskoro :).

Následne sa pacient celej medvedej skupine ukázal v plnej kráse a nikto z prítomných sa mu z jeho nosa nesmial, práve naopak, všetci mu blahoželali k novému vzhľadu, úspešnej rekonvalescencii a privítali ho s veľkou radosťou medzi sebou! :)
Darmo, niet nad dobrého plastického chirurga! :) Aj keď, malému pacientovi prischlo meno ALF a s tým u nás doma už nikto nič nenarobí :))))))))))))

Prajem krásnu nedeľu


Lucia




pózovanie tesne po operácii s predpísanými liekmi :)






..... pacient na lôžku :)




.... Beroň od Lidušky na návšteve :)
/rozmýšľam, že keby mal v sieťke pomaranče, bol by tento záber úplne dokonalý!/ :DDDD

.....pacient si pochutnáva na nemocničnom jedle (netvári sa tak, viem, ale to len pre to, lebo kvôli obväzu sa mu ťažko otvárala pusa :DDD)




.... po zložení obväzov - šup v kočiari na čerstvý vzduch! :)



... posudzovanie veľkosti nosa ........... :DDDDDDDDD




....... a pózovanie po celkovom zotavení :))))





..... veľké očakávania pred operáciou :)


1 komentár:

  1. Božínku,to je krásny príbeh,dokonalé.Tak odporúčam ku knihe ešte začať vyrábať takéto rozpravkové príbehy....Macovi prajem krásny život :)

    OdpovedaťOdstrániť