piatok 5. mája 2017

Ďalšia MANEQUIN do party :)

Moje próbababy už poznáte, všetky na jednom "place" ste mohli vidieť TU. V "personálnom obsadení" však nastali zmeny, pretože nová próbababa vyšachovala próbachlapa :DDDD - takže summa summarum,  ich počet je vlastne stále rovnaký :).

Môj posledný kúsok do zbierky však potreboval trošku poopraviť . Keď som ju doniesla domov, očaril ma jej nádherný tvar, krásny stojan - proste - bola celkovo dokonalá - až na to, že ešte predtým, než sa ku mne dostala, ju niekto natrel lesklou olejovou farbou :////. Dolu to samozrejme nešlo, tak som špekulovala čo s tým. Najhoršie na tom bolo, že boli zatreté aj drevené komponenty /tie ktoré sú umiestnené v miestach paží/...  A keďže som túžila po tom, aby výsledok bol čo najviac "pôvodný" - tak som tie drevné komponenty pretrela čierno-hnedou farbou a celé telo som natrela matným lakom, aby som zmiernila ten lesklý des. Myslím, že výsledok je celkom fajn :). 

Posledná kráska sa usídlila v obývačke :). Pridávam aj fotky zvyšných krások, ktoré sú roztrúsené po byte :). Dve sú na chodbe a dve v spálni. Próbachlap je zatiaľ v šatníku, ale mám v pláne poslať ho "do sveta". Nie je vylúčené, že ho tam čakajú ďalšie krásky, ktorým bude môcť robiť pánsku spoločnosť tak, ako tomu bolo určitý čas aj u nás :)

Prajem všetkým krásny deň


Lucia 













pôvodne: 


1 komentár: