utorok 16. augusta 2016

Čajík či kávičku? Ale k tomu určite koláčik! :) /cupcake z ktorých sa nepriberá/ :))

Dnešný príspevok je tak trochu "výročný" - je totiž na mojom blogu evidovaný pod číslom dvesto! :) Už dvestýkrát pre Vás niečo vkladám a toto číslo by si žiadalo možno trošku osláviť, čo myslíte? :) Často mi píšete dievčence, že by ste ku nám radi zavítali na kávičku. A tak som sa rozhodla, že pre tie, ktoré by mali chuť prísť, pripravím pohostenie :). Kávička je navarená, čajík som dala variť tiež a rozmýšľala som - čo k tomu?? No a potom prišiel bleskový nápad!  "Napiekla" som Vám báječné cupcake - koláčiky, pri ktorých si vôbec nemusíte dávať pozor na svoju štíhlu líniu :))

Koláčiky v takejto fitnes línii :)) som už raz "piekla" - boli to makronky a môžete ich vidieť TU.

Tak sa teda dámy posaďte a ponúknite! :))) Teším sa z Vašej návštevičky, oslava môže začať :))))

Všetkým prajem krásny deň


Lucia 









.... čajová panenka nesmie samozrejme chýbať :)))


.. a detaily:)))







9 komentárov:

  1. DOKONALÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Dagmarka :))) Dúfam, že ste sa ponúkli!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      Lucia

      Odstrániť
  2. no teda,opět mám zástavu srdce♥ Lucinko, to je fakt nádhera,opět neskutečná krása.A ten etažér je super. Ty kulaté háčkované polštáře mám taky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Danielka :), ďakujem krásne za návštevičku, teším sa, že oslava vyšla na jednotku :). Ďakujem tiež za krásnu pochvalu :). Etažér je z Tchiba a kulaté polštářky som kúpila od jednej milej kočky :). Teším sa, že majú svoje "dvojičky" v inej krásnej domácnosti :).
      Prajem slnečný dník
      Lucia

      Odstrániť
  3. Tak nic proti zalibe.Spousta krasnych veci.Ale to v tom zijete?neni to deptimujici?zit v muzeu .to by chtelo velky dum jelikoz podle tech vasich krasnych veci i nekterych ne zrovna pro me.to chce velky dum sw zahradou .a altanek v tomto stylu a kava pod nim to by byla teprve romantika.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak nic proti zalibe.Spousta krasnych veci.Ale to v tom zijete?neni to deptimujici?zit v muzeu .to by chtelo velky dum jelikoz podle tech vasich krasnych veci i nekterych ne zrovna pro me.to chce velky dum sw zahradou .a altanek v tomto stylu a kava pod nim to by byla teprve romantika.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdravím milý anonym :)
      Budem reagovať postupne :) Áno, žijeme v tom. Nie, nie je to deprimujúce, práve naopak! :) A že to chce dom? Som presne toho istého názoru! Veľmi po dome túžime a všetko to vyzerá tak, že sa naša túžba naplní! A nepôjde o hocijaký dom! Pôjde rovno o mnou vysnívanú prvorepulikovú vilu!:)) Tak si držím palce, aby všetko klaplo ako má a to teprve bude romantika!!! :))
      Lucia

      Odstrániť
  5. Drzim palecky a hodne stesti a spoustu dalsich krasnych veci do vily:-)

    OdpovedaťOdstrániť