nedeľa 3. septembra 2017

Kapsár pre Marcelku

Marcelka mi písala ešte v marci, že sa jej páči kapsár, čo som robila pre Soničku, že ak budem mať čas, či jej tiež taký nevyrobím. Soničkin kapsár ste mohli vidieť TU. Marcelke som prisľúbila, že si nájdem čas a vyrobím jej podobný. S časom je to u nás bieda, ale keď sa mi Marcelka v piatok pripomenula, tak som pozbierala všetky sily a všetky krajky, látky, komponenty, korálky, perličky, obrázky... a dala som sa do výroby. Úprimne - bol to celosobotný boj - veci som mala povynášané cez kuchyňu a chodbu až cez zákrutu  do spálne :DDDD. Naviac, počasie je vonku zlé, nedalo sa ísť behať a tak som si vo štvrtok povedala, že si trochu zacvičím. Výsledok: svalovka taká, že sa mi ani poriadne sadnúť nedá, pri výrobe som bola striedavo na zemi, striedavo za šijacím strojom a keď ma občas prišiel pozrieť manžel, ako mi ide práca, potešila som sa, pretože ma aspoň z tej zeme zdvihol a ja som sa z nej nemusela škriabať sama :DDDD.

Kapsár je na svete :). Verím, že Marcelke urobí radosť, úložného priestoru je v ňom celkom dosť, na jeho vytvorenie poslúžila aj malá baletná piškótka a stará čipkovaná rukavička :). Motív kapsára som zvolila "anjelsky" - anjelikov som prenášala na látku technikou transferu. Popisovať čo som ako robila je asi zbytočné, fotky povedia viac než tisíc slov :).

Prajem všetkým krásnu nedeľu a dúfam, že sa vyčasí. Ďalšie cvičenie by totiž mohlo zo mňa spraviť invalida :)



Lucia














4 komentáre:

  1. velice pekný kapsár.pozdravujem.jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to tedy čumím s otevřenou hubou /tedy ostatně jako na všechno tady/...:) :) :) .Neskutečná krása .Luci,Vy jste snad z nebe...:)Moc krásné...!!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fíha, tak ten je každým cólom prekrásny, určite sa páčil M.

    OdpovedaťOdstrániť